Cocktail Catering

Kunne du tænke dig at XO kom ud til dit event, eks. til dit Bryllup, en Fødselsdag, en Sommerfest, en Polterabend, en Konfirmation (Cocktails til de voksne og Mindfull Drinks til de unge), en Julefrokost eller andet arrangement, så er du det helt rigtige sted. Her på siden kan du få en idé om, i hvilket leje priserne til sådanne events ligger. Vi tilbyder det både på timebasis med en fast pris, hvor du vælger det antal timer du ønsker vi skal være der i og du ellers har også mulighed for at leje XO som betalingsbar (se mere længere nede)

Vi sammensætter altid eventet sammen med dig/jer, så det passer til netop dine/jeres ønsker, eks omkring:

  • Varighed; er det en time eller 8 der skal serveres cocktails i?
  • Hvilke cocktails der skal serveres? Du har fuld indflydelse på menuen og også udover den hvis du har nogle specifikke Cocktails du gerne vil have serveret.
  • Skal der være en longdrinks-pakke med også, eks. vores populære Gin/Tonic pakker?
  • Skal der serveres mindfull drinks (uden alkohol)?
  • Skal vi stå for en spændende aperitif til at skyde festen igang med?
  • Skal der være en Champagnebar?
  • Skal der være en Fadølsbar?

Derfor er vores priser også vejledende og sammen med dig/jer, så finder vi frem til den helt rigtige sammensætning og dermed pris

Priser på Cocktail Catering;

Timebaseret:

Ved leje af vores mobile bar-løsning, med fri bar, er de vejledende priser, inkl. 5 cocktails, afhængigt af antallet af gæster vi skal servere til, som følger:

250 -> 500 gæster: Kontakt os for et tilbud
100 -> 249 gæster: Kr. 60,- /timen pr. gæst (ekskl. moms) inkl. 3-4 Mixologer
50 -> 99 gæster: Kr. 75,- /timen pr. gæst (ekskl. moms) inkl. 2 Mixologer
30 -> 50 gæster: Kr. 85,- /timen pr. gæst (ekskl. moms) inkl. 1 Mixolog
<- 30 gæster: Kontakt os for et tilbud

Ovennævnte priser er baseret på minimum 3 timer, inkl. opsætning/nedtagning, kørsel i sønderjylland (skriv til os for pris udenfor sønderjylland), mixologer/personale m.m. 100% transparent prissætning og ingen skjulte ekstra omkostninger.

Kontakt os for et tilbud på book@xobar.dk

Betalingsbaseret:

Vi kan også sætte en eller flere mobil barer op, inkl. fadølsanlæg, vin, champagne, sodavand m.m. hvor gæsterne selv betaler hver gang de køber deres drinks i baren – Du betaler en fast pris for opsætningen og dine gæster får drinks m.m. til rigtig gode priser. Vi sammensætter, sammen med dig/jer, et menukort hvor der både vil være cocktails, longdrinks, mindfull drinks, 2 forskellige øl på fad, vin, champagne og shots. Den faste pris er som følger:

250 -> gæster: Kontakt os for et tilbud
100 -> 250 gæster: Kr. 12.500,- pr. mobilbar (max 4 barer)
50 -> 100 gæster: 7800,- pr. mobilbar
30 -> 49 gæster: 6000,- for en mobilbar
30 <- gæster: Kontakt os for et tilbud

Kontakt os for et tilbud på book@xobar.dk


Kombi-leje / Voucher-/Poletbaseret:

Fri bar med vouchere eller poletter (Vi sørger for vouchers/poletter) er også en mulighed, så du dermed selv kan bestemme antallet af cocktails/drinks som gæsterne får, eks. 3 stk. pr. pers, og dermed betaler du for det antal af vouchers/poletter du køber. Der er mulighed for at gæsterne, når poletterne er opbrugt, selv kan købe cocktails/drinks mod betaling i baren. Kontakt os venligst for en mere detaljeret sammensætning.

Uanset hvor stor eller lille/intim eventen er, så kan vi klare opgaven – skriv til os på book@xobar.dk så finder vi sammen frem til den helt rigtige løsningen til eventet.