Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Hos XO er vi glade for at kunne servicere dig i vores Lounge med Cocktails, Events og meget mere og her på siden har du ydermere mulighed for at købe billetter til vores events.

BESTILLINGER:

Ved bestilling af eventbilletter kan dette kun ske via vores billetbestilling online.

FORSENDELSE:

Vi sender ingen fysiske billetter – Du modtager dem med email som PDF fil, som du kan vælge at bruge digitalt og eller printe ud.

PRISER:

Alle priser er inkl. moms og angivet i danske kroner.

Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl, prisændringer og udsolgte events.

RETURRET:

Der ydes ikke returret på eventbilletter

BETALING:

Betaling som standard sker via vores betalingsgateway som tager alle gængse kredit/debet-betalingskort. Vi modtager Visa, Visa/Dankort, Mastercard, Eurocard, Diners Club, American Express, JCB m.fl.

XObar.dk er godkendt af STRIPE og benytter STRIPE’s internationalt anerkendte betalingsgateways, som alle er PCI-certificeret, ligesom vi samtidig benytter en sikker forbindelse (HTTPS/SSL) på selve betalingsdelen.

ANDET:

Hvis du har spørgsmål til vores cookies eller privatlivspolitik, så kan du finde den i footeren og ditto også vores kontakt side med oplysninger derom, såfremt du har spørgsmål – Vi hører altid gerne fra vores kunder og bestræber os på at svare indenfor meget kort tid den samme dag, eller senest efter 72 timer på email/chat på alle hverdage. Ved helligdage/ferie, svarer vi den førstkommende hverdag derefter.

MVH

XO & More ApS

(Revision 02.01.2024)