Hvem er XO

Hvem er vi?

The difference between
ordinary & extraordinary
is the little extra - XO

Hvis din ideelle aften i byen involverer en håndlavet cocktail, med de bedste (og de rigtige) ingredienser, i rolige omgivelser med et råt ambiente, så skaber passionerede mixologer hos XO innovative cocktails, drinks eller serverer et godt glas vin, bobler eller humle.

Udover Cocktails har vi meget stor fokus på Gin (Vi er teknisk set en Gin bar på den front) – Vi fører Gin i alle afskygninger og fra hele verden og med passende tonics til, primært fra mærket Artisan, men vi har også Fever-Tree og Seventeen, da nogle Gin’s bare skal parres med bestemte tonic typer og brands. Vi fører også spændende Rom og Whisky, fra små nano-producenter rundt om i verden, så du er sikret dig en oplevelse uanset hvad du vælger at begive dig ud.

vores team

XO Crewet

Vores team består af garvede restaurations folk, med en god blanding af erfaring indenfor cafe, hotel, bar og cocktail-branchen. Vi er mixologer, med baggrund som fremragende bartendere og baristaer, med evnen til at jonglere med dine drinks på et molekylært niveau, der kan få de mest afslappede weekendkrigere op af stolen.

Christina Jenny Lausen

Mixolog & Co-founder

Mark de Wessel Fries

Mixolog & Co-founder

Malthe Drewa

BarBack