XO er en cocktail lounge lidt ud over det sædvanlige​ – men ligger også lidt implicit i vores navn, som står for EXTRAORDINAIRE og derfor vil jeres arrangement hos os ligeledes blive helt igennem XO.

I har mulighed for at få hele XO eller vores VIP-lounge helt for jer selv, også udenfor vores normale åbningstider, så i kan afholde jeres arrangement med stil og nyde byens bedste cocktails.

Hvad enten i tænker på Fredagsbar /  Reception / Jubilar-fødselsdag / Personalefest / Leverandør-fest eller en Pre/Post dinner cocktail til teamet, så står vi klar til at gøre jeres arrangement til noget helt særligt og med cocktails man sent glemmer.

Hvis vi får lov, så vil i føle jer forkælet når i får en flot cocktail stukket i hånden. En cocktail der er lavet med kærlighed og nørdet over af en dygtig mixolog. En cocktail som servceres i det rigtige glas, med de rigtige ingredienser og tilberedt af de bedste kvalitetsråvarer. En cocktail som i selv har valgt, hvor den ene overstråler den anden.

Et arrangement hos os er indbegrebet af god service, god stil og gode cocktails og til dem som ikke drikker alkohol, så er vores mindfull drinks mindst lige så gode som deres pendanter med alkohol.

Vi fører naturligvis også eksklusiv champagne, vin, øl og cider og masser af snacks og er der noget specifikt i ønsker, eks. kaviar, østers, eller en kasse Chateau Margaux 1982, så klarer vi helt sikkert også det via vores gode leverandør-netværk.

Tag det første skridt og skriv til os på hello@xobar.dk, så tager vi en dialog omkring jeres ønsker, sender et tilbud og slutteligt sørger for i får en fantastisk aften, såfremt i vælger XO til jeres næste arrangement.

I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete
Morgan King

Make a Request

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.